Înregistrare expozanți

Formular de inscriere a expozanților la „Sarbatoarea Mierii”

23-24 Martie 2024 (Sambata-Duminica)

Se accepta doar expozanti din domeniul apicol. Numărul locurilor este limitat, iar pentru a vă asigura un loc, este necesară confirmarea înregistrării de către organizatori. Confirmarea este considerată validă doar după efectuarea plății facturii primite pe adresa de email înregistrată.

Data limită pentru înscriere este 22 Martie 2024.

Formular Participare "Sarbatoarea Mierii" 2024
Spatiu de expunere 3x3m, un cort in aer liber. Masa de lemn 2x1m
Exclusiv in zonele alocate pentru vânzarea din automobile.
Pentru Alimentatie publica si Kurtoskalacs/Placinte se percepe o garantie de 500 lei/9mp inainte cu 1 saptamana de eveniment pentru conformitate colectare selectiva deseuri si protejare spatiu amplasare cu covor sintetic. Garantia se elibereaza in 7 zile de la data finalizarii evenimentului, dupa inspectie realizata de responsabii de mediu din cadrul Primariei Blaj.
Cina festiva de Sâmbătă 23 Martie 2024, ora 19:00 (Restaurant Bon Mariage, 1.5km fata de locul de desfasurare a targului)
Persoanele care reprezinta companii procesatoare/ exportatoare de miere din Romania sau din afara tarii, sunt rugati sa solicite pe email formularul de B2B. Accesul la cina se poate face doar prin achizitionarea pachetului de B2B.

Prin completarea formularului si finalizarea inscrierii, imi exprim acordul informat asupra prelucrarii datelor personale cuprinse in acest formular, de către organizatorii evenimentului ”Sărbătoarea Mierii 2024”, în scopul unei bune desfășurări a evenimentului, și a promovării sale.

Atenție

Firmele care depasesc spatiul alocat unui stand vor achita o taxa suplimentara.
Expozanții trebuie să folosească propriile corturi în târg. Organizatorul nu pune la dispoziție corturile pentru stand. Mărimea cortului nu trebuie să depășească spațiul alocat de organizator.
Parcarea auto in zona standului este interzisa.
Accesul auto in zona standurilor este permis Vineri, 22 Martie 2024, intre orele 16:00 – 20:00

Informații suplimentare

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta.

E-mail: [email protected] sau [email protected]

Telefon: 0786 504 827 (Ioana Costea) Fax: 0258 711057

 

Organizatori

Apidava

Primăria Municipiului Blaj

Consiliul Județean Alba

Centrul Augustin Bena

PARTENERI ȘI SPONSORI

Partener oficial

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Partener

Share This