Cazare

Pensiunea Montana Popa

Pensiunea Montana Popa se află în centrul oraşului Blaj din Transilvania şi oferă un restaurant elegant cu bar, care serveşte preparate tradiţionale şi internaţionale.

Montana Popa ApartHotel

Este un apartament situat intr-o zona linistita, chiar in mijlocul orasului. Apartamentul are un dormitor, un living, o baie si o bucatarie.

ROA Guesthouse

O veche clădire a fost reorganizată, sub forma unei pensiuni primitoare, de unde clienții pot avea acces ușor la toate obiectivele istorice pe care Blajul le înglobează.

PENSIUNEA LA VIE

Pentru ca se afla intr-o zona linistita, cei care isi doresc intimitate apreciaza in mod deosebit aceasta locatie aflata la doar 4 km de centrol orasului Blaj.

Pensiunea Paradisul transilvaniei

Paradisul Transilvaniei, un colt de rai care iti merita pe deplin apelativul. Mai mult decat un loc deosebit unde sa te retragi pentru o noapte sau un weekend.

PENSIUNEA Liziera

Liziera oferă cazare în Blaj, la marginea pădurii într-un cadru de poveste. Oaspeții se pot bucura de o atmosferă relaxantă, cu camere spațioase și facilități de top.

Pensiunea Casa Tirol

O afacere de familie, cladita caramida cu caramida in detaliu, inspirata din zonele de munte din Austria. Se afla la 6km distanta fata de centrul orasului Blaj.

Pensiunea Emris

Pensiunea Emris se află în Spătac, la 6 km distanta fata de Blaj și pune la dispoziție o grădină, o terasă, un bar și parcare privată gratuită.

Pensiunea Man President

Situat nu departe de Piata Garii, Pensiunea Man President Blaj oferă parcare gratuită, terasă la soare și un restaurant.

Share This