Concurs de Pictură pe Stupi

Formular de înscriere pentru concursul de pictură pe stupi

În acest an, la cea de-a 14-a ediție a „Sărbătoarea Mierii”, organizăm a doua ediție a concursului de pictură pe stupi dedicat celor mici, din clasele a treia și a patra.

Anul trecut, organizatorul Apidava și sponsorii evenimentului au oferit premii în valoare totală de 6400 €, susținând astfel creativitatea și talentul copiilor.

Pentru acest an, ne propunem să extindem zona de participare, încurajând și copiii din zonele învecinate cu Blajul să se alăture competiției. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum cei mici își pun imaginația și creativitatea la lucru, transformând stupii în veritabile opere de artă.

Învățătoarele claselor a treia și a patra pot să își înscrie clasa până pe data de 11 martie

Acest concurs reprezintă o oportunitate minunată pentru copii să-și exprime talentele artistice și să împărtășească bucuria de a crea într-un mod inedit și plin de farmec.

Până în prezent, învățătoarele de la școlile din Blaj și-au înscris clasele în concursul nostru. Printre aceste școli se numără:

Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj
Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj
Școala Gimnazială „Petru Pavel Aaron” Blaj
Liceul Teologic Greco-Catolic „Sfântul Vasile cel Mare” Blaj

Ne bucurăm să avem sprijinul acestor instituții de învățământ din comunitatea noastră și suntem nerăbdători să vedem contribuția creativă a elevilor lor în concursul nostru de pictură pe stupi.

Inscriere pictura pe stupi

Organizatori

Apidava

Primăria Municipiului Blaj

Consiliul Județean Alba

Centrul Augustin Bena

PARTENERI ȘI SPONSORI

Partener oficial

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Partener

Share This